• slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1

Kalitemiz ve Emeğimiz ile AYANOĞLU UN ÜRÜN GRUPLARIMIZ

Trabzon Ekmeklik Un

Her çeşit özel amaçlı ekşi mayalı trabzon ekmeği yapımında kullanılır.

Francala Ekmeklik Un

Her çeşit özel amaçlı ekşi mayalı francala ve baston ekmeklik yapıında kullanılır.

Tam Buğday Unu

Her çeşit özel amaçlı ekşi mayalı ve ekşi mayasız buğday ekmeği yapımında kullanılır.

Tandırlık Un

Her çeşit tandır ekmeği yapımında kullanılır.

Pidelik Un

Her çeşit ramazan pidesi yapımında kullanılır.

Lüx Un

Her çeşit baklava,pasta.börek yapımında kullanılır.

Ayanoğlu Un Hakkında

Firmamız 1997 yılında Samsun'un Havza ilçesinde faaliyete başlamıştır. Yıllık 8 000 ton buğday kırım kapasitesi ile üretime başlayan firmamız yıldan yıla kendini geliştirerek yıllık 37 800 ton buğday kırım kapasitesine ulaşmıştır.

İrtibat Bilgilerimiz



Her türlü görüş ve önerileriniz için, Dilek istek ve şikayetleriniz için bize yazabilirsiniz.
İrtibata Geçin!